Autohjælp i Danmark September 5, 2011 at 12:25 pm

Med et abonnement hos et autohjælp firma, får du bilhjælp i Danmark og – hos nogle selskaber – også i resten af Europa. Dit køretøj bliver repareret på stedet eller sendt på et værksted eller hjem til dig selv, mens du får dækket din videre transport, med et reserve køretøj. Der er tale om dansk autohjælp, og desuden tilbyder de enkelte firmaer typisk også låseservice samt udbringning af benzin eller diesel. Skal din bil repareres på et værksted og tager det flere dage, før den bliver klar, kan du hos de fleste firmaer leje en billig erstatningsbil mens din egen bil er på værksted.

Hvis du overvejer at købe et abonnement til sådanne tilbud kan du på www.autohjaelp.biz se en oversigt over de danske firmaer der tilbyder autohjælp. Her kan du læse om firmaernes fordele og tilbud samt se en oversigt der viser de forskellige priser, så man kan sammenligne pris med service.

www.autohjaelp.biz

Leave a Reply